Всичко написано тук е напълно субективно. Авторите не носят отговорност, ако някой е на различно мнение.

20 април 2011 г.

Топ 4 Безсмъртни личности

 Не става въпрос за такива, които ще помним винаги. Говорим за най-буквалния смисъл на думата "безсмъртен". Хора, които изглеждат вечни, по-стари от света и най-вероятно ще го надживеят.

#4 Елизабет II
 Знаете ли кой е изгубил всякаква надежда да стане крал на Англия (освен мен)?Принца на Уелс, Чарлз. Вечната му мазна усмивка започва да изчезва в последните години, защото най-вероятно най-после е осъзнал, че майка му няма никакво намерение да спира да бъде кралица. Поне докато има достатъчно джин. А джина никога не свършва в Англия. 
 През последните години се говори, че всъщност Лизи е започнала да се подмладява и да се държи като на 20. Има си iPhone, iPod (подарен й от Барак Обама) и според вътрешни източници, които няма да назовем, е пристрастена към играенето на Nintendo Wii.
 Както вървят нещата най-вероятно дори внуците и скоро ще се откажат да вярват, че някой слънчев ден ще бъдат короновани.

#3 Морган Фрииман
 Актьора с един от най-епичните гласове е снимал повече филми от всички съвременни актьори под 40години взети заедно. Все пак го прави от 1964г. На 45тия си рожден ден решава да спре да старее и от тогава не е помръднал. Продължава да снима филми и  да озвучава предавания, да пилотира трите си лични самолета и през свободното си време да изобретява разни работи за Батман. 
 Още една причина да си мислим че е безсмъртен е че след като претърпява катастрофа, при която колата му се преобръща няколко пъти (точно в стил Холивуд) той просто излиза, изтупва се и продължава пеша.

#2 Шон Конъри
    
Филмът "Шотландски боец" спокойно може да мине за биография на г-н Конъри. Все пак става въпрос за безсмъртен шотландец, а не се сещам за друг такъв.
 Непотвърдени слухове твърдят, че по време на снимките на "Индиана Джоунс и последния Кръстоносен поход", Конъри пие от истинския Граал. Няма да се учудя ако наистина се е случило. Въпреки, че е по-вероятно въпросното пиене да се е случило по време на реалния Кръстоносен поход.
 Друга възможна причина за видимото безсмъртие на Шон Конъри е неговата мечта да види Шотландия отново независима. Явно е решил просто да изчака Елизабет доброволно да се откаже от всякакви претенции към родината на Дънкан Маклауд.

#1 Ози Осбърн
 Принца на Мрака, Кръстника на Хеви Метъла, Унищтожителя на прилепи...По собствените му думи всички тези прякори са в следствие на злоупотреба с алкохол и наркотици. Точно тенденцията му да злоупотребява с разни субстанции и да е все още жив го квалифицира като безсмъртен.
 За 40годишната си кариера Ози лично е издържал цяла Колумбия като е бил единствен клиент на наркокартелите там. Количеството на взетите от него наркотици би могло да избие населението на средно голяма държава от Централна Африка (а те са доста издържливи копелета). Въпреки, че изглежда вече напълно е полудял, той все още е жив и здрав(при малко по-разтегливо разбиране на думата).

Няма коментари:

Публикуване на коментар