Всичко написано тук е напълно субективно. Авторите не носят отговорност, ако някой е на различно мнение.

20 април 2011 г.

ТОП 5 най-глупави филми !

От време на време, всеки човек чувства нуждата да убие определен брой мозъчни клетки, било с алкохол, опиат или в най-модерния начин гледане на филм. Тъй като съм добър човечец, ще изгледам и представя петте най-идиотски филми, до момента.



5. Пето място трябва да отиде при "Пътуване в Европа(Eurotrip)"
Официалното ревю можете да намерите навсякъде. Моето е:
1. Пич бива зарязан от приятелката си на дипломирането.
2.Най-добрия му приятел е рус идиот.
3.Двамата заедно решават да заминат за Европа и да намерят, готината мадама, с която
Пич 1 се запознава по интернет.
4.Започва геноцида на мозъчните ви клетки. Хитове средства за това са Зелената фейчка, феновете на Манчестър Юнайтед, Fluggengeheimen и още много други.

4.Номер четири, ах номер четири, мъките ми започнаха. Такааа филма е "TELETUBBIES"


Гениите на които им хрумнало да създадат телевизионното шоу за деца, им хрумнала нова идея: ФИЛМ. Филмът е в типичния за шоуто стил, при който ако си над 3 години, ти се иска да си биеш главата в стената докато не можеш да ги виждаш или чуваш повече!!11*едно*!!Извинявам се, просто преживяването не беше приятно.

3.Та да, номеро трес е филм, който тези от вас, които са го гледали си казват WTF, филмът се казва "Краля на кикбоксьорите(The King of kickboxers)".
Първоначално пуснах филма с надежда, след което тя ме заряза и почна да излиза с комшията и останах да го гледам сам. Гледайки филма реших, че е пародия на филма "Кикбоксьорът" с Жан Клод. Хората във филма използват удари, които не биха могли да убият и хлебарка, но убиват хора, дървени дънери отскачат от ръце като балони и явно доста от актьорите са си изгубили сценария с почването на филма. Дълго изречение стана онова, а да и човекът създал Тае бо е в главната роля.

2. Номер две е хорър филм номер едно в животновъдските среди"Черната овца" (Black sheep)
Според мен постерът обяснява доста, но ще добавя само генно модифицирани свръх интелигентна овца напуска лабораторията си и нещастникът, който бива охапан от нея откача. Нъфф сайд.

1.Сега дами и господа филмът станал световноизвестен, поради простата причина, че е отчайващо прост и достигнал номер едно в "престижната" класация на този "велик" "блог"
(за последните "" не съм сигурен) "РрррррРрр"/"Праисторическа история"(RRRrrr).Каквото и да кажа за тъпотията на този филм ще е малко, племето и неговите камъни, тайната на шапоана, съблезъбите гъски, филмът е френски. Ако искате да си спаднете коефициентът на интелигентност с 50 точки за най-краткото възможно време, гледайте този филм.

Настъпи моментът, в който трябва да се разделим, ще ми липсвате, остана ми само 1 клетка(която шефа ми даде назаем) с която да довърша тази публикация, приятно гледане!

2 коментара: