Всичко написано тук е напълно субективно. Авторите не носят отговорност, ако някой е на различно мнение.

20 април 2011 г.

Топ 5 най-мразени изгряващи звезди.

Сега, някой може да се заяде, че си противореча в заглавието "Как може някой да е звезда, а хората да го мразят." Отговорът ми е прост, чети надолу и кажи ,че не мразиш поне един от тях:



5. Последно място в днешната класация е за Soulja Boy.

Защо стана известен : През септември 2007 излиза хитовата му песен "Crank That" или ююююююю на български(да онази с танца), песента е забавна и признайте си поне веднъж сте пробвали танца.

Защо го мразим : Еми след тази песен, пича се взе доста на сериозно и реши, че музиката му е достигнала до ниша на пазара и обиди множество от рап изпълнителите, с изказването че е бъдещето на рап музиката.

4. Куатро е за Ke$ha.

Защо стана известна: Песента й "Tik tok" е първия и сингъл и хит, завладява дискотеки и заведения благодарение на забавния си клип, текст и поп денс звученето си. Последвалите
песни от първия и албум "Animal" също добиват популярност, поради същите причини.

Защо я мразим: Горе долу по същите причини поради, които стана известна, екстравагантноста в песните й идва в повече на много хора и преобладаващото мнение е, че се "гаври" с музиката. Също така изказванията й, за нейните секс авантюри, не са по вкуса на доста хора.

3. Майли Сайръс, офф.

Защо стана известна: Кариерата на госпожица Сайръс започва в сериалчето на Дисни "Хана Монтана", където тя играе хитова певица водеща двоен живот.
След като ролята и докарва популярност в тийн средите, тя записва албум, който става популярен по MTV и скоро по-голямата част от света, като много хора я определят като следващата Бритни Спеарс(никва идея как т'ва се пише на български).

Защо я мразим: Еми явно ролята в сериала я е вкарала сериозно във филма, защото започва да си вярва, че наистина е поп звезда след първата си песен. След което настъпва промяна във вида на песните й, която не се харесва на "старите" почитатели, момичето явно иска да стане секс символ и чрез дрехите, текста и държанието си се опитва да го постигне. Също така изказвания от рода на "Еми аз съм най-известна от всичките си млади колеги не и печелят фенове."

2. Луси Гугу...опа, имам предвид Лейди Га Га:

Защо стана известна: Лейди Га Га нашумява с песента Poker face(2008). Последвалия албум "The Fame" съдържа в себе си множество хитови песни като задължително всеки месец една от тях е в топ 10 на музикалните класации. Екстравагантното и облекло и "интересните" клипове продължават да вдигат шум около нея.

Защо я мразим: Екстравагантността й идва на много хора в повече, също така външния вид в този жанър е от голямо значение за публиката и липсата на естествена красота в последните няколко клипа и публични изяви идва на много хора в повече.







1. И номер едно в сърцата на тийнеиджърките и пръв на езика за псувня на мъжкото съсловие ( Досетихте се за кого говоря, нали?) е Джъстин Бибър.

Защо стана известен: Кариерата му, започва с Youtube от никому известно хлапе пеещо на своя канал, той привлича погледа на продуцента Скутер Браун (да бе, не се базикам Скутер), който се свързва с него. По-късно го представя на Usher, който го взима под крилото си и през 2009 излиза първия сингъл на Джъстин "One time", който става хит в Канада и влиза в световните топ 30 чартове. Рилисът му "My World" става платинум. Защо ви разказвам това, защото именно тази история на неизвестно дете с талант, станало зезда е една от причините да бъде толкова известен сред женското съсловие, както и фактът, че голяма част от песните му се смятат за романтични и баладни. Невинното му излъчване и държание също спомагат в тази сфера.

2. Защо го мразим: Мразим го, защото му завиждаме!!!(според фенките му). Споко шегувам се. Сладникавите песни и противоречията в държанието му са основните причини. Противоречията идват от факта, че в даден текст той е младото и наивно момче, а в следващата песен е поучаващият мъж изживял безброй сърдечни мъки и с богат житейски опит. Големия брой на млади последователи му осигуряват и голям публичност в интернет, с редица статии, интервюта и доминация в класации. Това младо момче (17 г.)бе в топ 10 класация за най-секси мъж! Омразата към него е най-вече заради фен базата му, която със своята ниска интелигентност го издига на пиадестал, редом с мъже като Брад Пит, Джордж Клуни, Еминем и други. Също така, медиите(както винаги) се целят да се възползват максимално и го бутат къде ли не. Най-големия проблем се състои в това, че той започва да им вярва и остава да го влече течението като дори "издаде"(едва ли той я е писал) книга за своя живот. Като за край да не забравяме фактите, той е на 17, а звучи като 10 годишен.

Е това беше от мен, частта за Бибър е най-дълга, защото в момента е най-обичания/мразен от авторите. Не всички ги мразят, но и не всички ги обичат, в крайна сметка всички те са звезди.

3 коментара:

  1. Лично аз бих добавила щерката на Уил Смит и още няколко звезди, но те не са изгряващи.

    ОтговорИзтриване
  2. abe vie neshto sheguvate li se da mrazqt Justin Bieber emi da zavijdate mu tapanari puknete bee az mnogoo haresvam Justin i zadrashte si mnenieto

    ОтговорИзтриване
  3. Az mn haresvam djastin bibar talantlivo momche

    ОтговорИзтриване