Всичко написано тук е напълно субективно. Авторите не носят отговорност, ако някой е на различно мнение.

29 май 2011 г.

Clubbers Guide 2011 International review



Всяка година Ministry of Sound вадят ново издание на поредицата Clubbers Guide, с което искат да ни покажат, видите ли кои са най-добрите хаус парчета за годината. Явно хората са доста загрижени да ни пуснат всичките много яки песни, защото поредицата си има различни издания като Spring, UK, Ibiza и тн. Това не е задължително лошо нещо, въпросът е, че за съжаление качеството на самите миксове доста варира.




Някои са съдържали толкова добри песни(2005, вторият диск на 2009 Ibiza, 2010), че направо съм си умирал от яд, че най-вероятно никога няма да ги чуя в българска дискотека. Други(2009, първият диск на Ibiza 2009) са ме карали да ми се струва, че семпълът дето румънците за n-ти път ни го пробутват за нова песен е някаква неземна ария.
Разглежданият тук International edition за мое щастие спада към добрите версии на Clubbers Guide, даже направо към ПО-добрите такива.
Двата микса са събрали песни от доказани DJ-и като Tiesto(C'mon, ама без Busta Rhymes), Wolfgang Gartner , Pryda и Jerome Isma-ae.
Сори, Busta
Подборът на песни е доста сполучлив, общо взето мога да кажа, че почти всичките си ги бива. Има както и по-веселяшките парчета, характерни за хаус жанра, така и песни с по-„сериозно” звучене, което е довело до два доста разнообразни микса.
Единствената сериозна критика, която имам към това издание на Clubbers Guide е самата подредба на песните. По-горе споменах, че те са доста разнообразни като стил и темпо. Въпросът е, че не се усеща никава логическа последователност, няма плавно преливане на настроенията. В един момент слушаш по-бърза песен, в следващият темпото се забавя неестествено рязко.
В заключение: не ми се вярва да си пусна и изслушам отново целият микс от началото до края, но иначе песните поне това лято ще си ги въртя с най-голямо удоволствие.
Оценка: 8/10

1 коментар:

  1. 眨몬족토사이트 토토사이트 광고 샤오 미 다파벳 다파벳 제왕카지노 제왕카지노 bk8 bk8 bet365 bet365 カジノ シークレット カジノ シークレット gioco digitale gioco digitale ボンズ カジノ ボンズ カジノ 카지노사이트 카지노사이트 270 Today's Tournaments | Best Tournaments in 2021 - StillCasino

    ОтговорИзтриване